Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Svenska kyrkan i Norrköping

ETT GOTT LIV FÖR ALLA

En del av kyrkans tradition, utveckling och demokratiska grund

Kyrkans förtroendevalda

En del av kyrkans tradition, utveckling och demokratiska grund

Kyrkogårdsförvaltningen ombesörjer bl.a. skötsel av gravar och kyrkogårdar, plantering av blommor och vissa tjänster i samband med begravning, såsom grävning och täckning av gravar. Norrköpings kyrkogårdsförvaltning omfattar sammanlagt 23 kyrkogårdar.

Kyrkogårdsförvaltningen

Ett gott liv för alla.

Om Svenska kyrkan i Norrköping

Ett gott liv för alla.

Svenska kyrkan i Norrköping är en berikande arbetsgivare som erbjuder gemenskap, en plats att växa och goda kollegor.

Jobba hos oss