Svenska kyrkan i Norrköping

Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60224 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping Webbplats

Svenska kyrkan i Norrköping

Läs senaste numret här!

HejLivet

Magasinet HejLivet är en livsfrågemagasin som tar upp viktiga, oviktiga, rörande, vanliga, ovanliga och vardagliga frågor. Läs senaste numret här!

Här ser du de senaste nyheterna från nyhetsrullen.

Här ser du de senaste nyheterna från nyhetsrullen.

Här hittar du månadskalendern På gång.

På gång

Här hittar du månadskalendern På gång.

Kyrkguiden är vår app där du alltid kan se aktuellt kalendarium.

Kyrkguiden

Kyrkguiden är vår app där du alltid kan se aktuellt kalendarium.

Här hittar du bland annat öppen förskola, babysångs- och minisångsgrupper, barnkörer och ungdomsgrupper. Här hittar du också våra förskolor. Barnperspektivet ska genomsyra församlingsarbetet och barnets bästa ska alltid stå i centrum.

Barn och familj

I Norrköping finns nära 40 olika kyrkokörer på alla nivåer och för alla åldrar och det finns ofta projektkörer att delta i för dig som inte vill eller har tid att vara med i en kör på heltid.  Orgeln är ett framträdande instrument i Svenska kyrkan i Norrköping. Vi arrangerar bland annat Norrköpings orgelakademi och orgelfestivalen Norrköpings orgelvecka. Konsertlivet är rikt i kyrkorna, inte minst har våra egna körer regelbundet konsertframträdanden.

Musik

I Norrköping finns nära 40 olika kyrkokörer på alla nivåer och för alla åldrar och det finns ofta projektkörer att delta i för dig som inte vill eller har tid att vara med i en kör på heltid. Orgeln är ett framträdande instrument i Svenska kyrkan i Norrköping. Vi arrangerar bland annat Norrköpings orgelakademi och orgelfestivalen Norrköpings orgelvecka. Konsertlivet är rikt i kyrkorna, inte minst har våra egna körer regelbundet konsertframträdanden.

Här hittar du hantverks- och kulturcaféer, fika- och måltidsgemenskaper, bibelstudiegrupper, samtalscirklar och mycket mer. Vi möts, bär varandra, utvecklas och får möjlighet att engagera oss i både smått och stort.

Vuxenverksamhet

Kan man hänga i kyrkan? Visst kan man det! Här kan du hitta gamla och nya vänner, få tillfälle att fundera kring livet och de stora och små frågorna, åka på läger, engagera dig, eller bara komma och mysa.

Ungdomsverksamhet

Att få samtala med någon, få möjlighet att sätta ord på det som känns svårt, gör ofta skillnad. En viktig del i det diakonala arbetet är att erbjuda olika former av samtal. Oavsett om du är i akut kris, mitt i en sorg eller av andra anledningar behöver någon att prata med.

Diakoni - socialt arbete

Svenska kyrkan är för alla och därför ligger det också i vårt uppdrag att se till att sprida evangeliet på fler språk än det svenska språket. I Norrköping finns en omfattande finskspråkig verksamhet. Vi läser också evangeliet på två språk, t ex arabiska, persiska, tyska eller engelska i flera av våra, för övrigt, svenskspråkiga mässor.

Finskspråkig verksamhet -Suomenkielinen toiminta

Aktuellt från Svenska kyrkan i Norrköping