Svenska kyrkan i Norrköping

Digitala gudstjänster och kyrkoåret

Kyrkoval 2021

Genom att rösta i kyrkovalet påverkar du vad kyrkan ska göra. Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras och vilka som ska vara med och bestämma under de kommande fyra åren.

Jobba hos oss

Svenska kyrkan i Norrköping är en berikande arbetsgivare som erbjuder gemenskap, en plats att växa och goda kollegor.

Nu öppnar vi upp för gudstjänster igen

Regeringen har meddelat att man ändrar regleringen av allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från 1 juni 2021. Det innebär att vi återigen kan fira gudstjänst och mässa i våra församlingskyrkor från och med 6 juni 2021.

Begränsat antal i våra kyrkor och lokaler

Med anledning av pandemin är antalet platser i kyrkor och lokaler begränsat för att vi ska kunna hålla avstånd. Varje kyrkorum och kapell har ett maximalt antal besökare, exklusive kyrkans personal. Antal platser baseras på rummets storlek.

Boka dop och vigsel

Norrköpings pastorat