Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon:+46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Svenska kyrkan i Norrköping

AKTUELLT JUST NU:

Titta i webbkalendern, På gång-bladet eller i appen Kyrkguiden för att se vad som händer i kyrkan!

Kalender - Vad händer i kyrkan

Svenska kyrkan i Norrköping har inte mindre än 26 kyrkor, 23 kyrkogårdar, 7 kapell och flertalet församlingshem och andra verksamhetslokaler.

Våra kyrkor, lokaler och kyrkogårdar