Svenska kyrkan i Norrköping

Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60224 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping Webbplats

Svenska kyrkan i Norrköping

Här hittar du bland annat öppen förskola, babysångs- och minisångsgrupper, barnkörer och ungdomsgrupper. Barnperspektivet ska genomsyra församlingsarbetet och barnets bästa ska alltid stå i centrum.

Barn och familj

Här i Norrköping finns nära 40 olika kyrkokörer på alla nivåer och för alla åldrar.

Musik

Här hittar du hantverks- och kulturcaféer, fika- och måltidsgemenskaper, bibelstudiegrupper, samtalscirklar och mycket mer. Vi möts, bär varandra, utvecklas och får möjlighet att engagera oss i både smått och stort.

Vuxenverksamhet

Kan man hänga i kyrkan? Visst kan man det! Här kan du hitta gamla och nya vänner, få tillfälle att fundera kring livet och de stora och små frågorna, åka på läger, engagera dig, eller bara komma och mysa.

Ungdomsverksamhet

Att få samtala med någon, få möjlighet att sätta ord på det som känns svårt, gör ofta skillnad. En viktig del i det diakonala arbetet är att erbjuda olika former av samtal. Oavsett om du är i akut kris, mitt i en sorg eller av andra anledningar behöver någon att prata med.

Diakoni - socialt arbete

Svenska kyrkan är för alla och därför ligger det också i vårt uppdrag att se till att sprida evangeliet på fler språk än det svenska språket.

Flerspråkig verksamhet

Aktuellt från Svenska kyrkan i Norrköping