Svenska kyrkan i Norrköping

Digitala gudstjänster och kyrkoåret

Nya restriktioner från och med 12 januari

I och med de ny restriktionerna som börjar gälla den 12 januari gäller olika maxantal för deltagare och besökare vid sammankomster i våra kyrkor, kapell och lokaler.

Mitt i bilden syns en smart telefon med ett covidpass med QR-kod framme. En hand håller i telefonen och kommer in från höger i bild.

Covidbevis vid arrangemang över 50 personer

På grund av Folkhälsomyndighetens krav på covidbevis vid arrangemang som överstiger 50 besökare kan du komma att behöva visa upp ett aktuellt covidbevis och legitimation för att kunna delta vid evenemang som arrangeras av Svenska kyrkan.

Demokrati- och människovärdedagar

En levande demokrati kräver av vi står upp emot det som hotar öppenheten och mångfalden. Demokrati- och människovärdesdagarna är en del i detta arbete. Nu är det snart dags för 2022 års upplaga - ett arrangemang som Norrköpings kommun gör tillsammans med Svenska kyrkan i Norrköping.

Drop in-vigslar på Alla hjärtans dag

I Styrstad kyrka måndag 14 februari 16.00-20.00. Kom och fira kärleken på Alla hjärtans dag!

Guidad vandring av Kimstad kyrka och kyrkogård

Kimstad kyrka är en av våra mest kulturhistoriskt intressanta kyrkor i Norrköpings pastorat och en av landets ståtligaste barockkyrkor. Nu har Norrköpings pastorat tagit fram en digital vandring där du som vill enkelt ska kunna läsa om kyrkans och kyrkogårdens historia. Vandringen går att komma åt både via webbläsaren, i mobilen och via appen Kyrkguiden.

Jobba hos oss

Svenska kyrkan i Norrköping är en berikande arbetsgivare som erbjuder gemenskap, en plats att växa och goda kollegor.

Boka dop och vigsel

Norrköpings pastorat