Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon:+46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Livets händelser

Omvälvande saker inträffar i livet. När man står med ett nyfött barn i sin famn. När man möter motgångar och besvikelser. När krisen inträffar. När man är kär. Svenska kyrkan har ett rum och ett sammanhang för de viktiga händelserna i livet.

Här delar vi glädjen när barnet döps, när ett par vigs eller när barnen sjunger
sommar- och julpsalmer. Här brottas vi med vår förtvivlan och sökande efter mening när livet inte blir som vi har tänkt oss. Här delar vi sorgen vid begravningen av en vän eller anhörig.