Svenska kyrkan i Norrköping

Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping Webbplats

Konfirmation

Hur kan man tro på Gud? Vem är Jesus och vad gjorde han egentligen? Kan man förlåta någon som gjort något hemskt? Vad är kärlek och måste man vara felfri? Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt.

"Lite mer mig själv"

Vid konfirmationen bekräftas dopet och under konfirmandtiden får konfirmanderna lära sig mer om livet, kristen tro och kyrkan.

Konfirmandtiden handlar om att våga växa, att lära sig något nytt om tron och livet, att träffa nya kompisar och att ha roligt i ett meningsfullt sammanhang. Tidigare konfirmander beskriver konfirmantiden som att man blir lite mer sig själv.