Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon:+46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Om Svenska kyrkan i Norrköping

Ett gott liv för alla.

Svenska kyrkan i Norrköping har fyra församlingar, Borgs församling, Kolmårdens församling, S:t Johannes församling och S:t Olofs församling. Här finns också Diakonicentrum - DC som är en mötesplats och samtalsmottagning för ungdomar och unga vuxna. I Norrköpings pastorat finns även en kyrkogårdsförvaltningen, som sköter arbetet med alla kyrkogårdar, kapell och Norrköpings krematorium. Tillsammans består Svenska kyrkan i Norrköping av ca 80 000 medlemmar, 26 kyrkor, 23 kyrkogårdar, 7 kapell och flertalet församlingshem och andra verksamhetslokaler.

Svenska kyrkan i Norrköping vill medverka till att Norrköping blir en bra plats att leva på, för alla. Vi vill vara där människor är.

Samarbete med Gustavianska stiftelsen

Genom att samarbeta med Gustavianska stiftelsen bidrar vi till ett gott liv för barn och unga i Norrköping.

Gustavianska stiftelsen ger ut stipendier och bidrag som syftar till att främja barns och ungdomars lärande. Klicka på länken för att läsa mer om stiftelsen och om din förening/verksamhet är berättigad att söka bidrag.

Läs mer och ansök här.