Ättetorpskyrkan

Ättetorpskyrkan med församlingshem invigdes den 9 december 1962. Korets fönsterparti är komponerat av konstnären Jan Brazda efter en idé av kyrkoherden Oscar Ahlén. De fyra fälten i blått med gula kvadrater har motiv som symboliserar kyrkoårets fyra huvudtider. Tel: 011-24 12 00

Nya beslut från 1 juli 2021 om BEGRÄNSAT ANTAL DELTAGARE vid FÖRRÄTTNINGAR

Med anledning av Folkhälsomyndighetens lättade restriktioner som gäller från och med 1 juli har Svenska kyrkan i Norrköping förättningar med ett högre, men begränsat, antal deltagare i kyrkorum och kapell. Antalet deltagare gäller exklusive kyrkans tjänstgörande personal.

Lista med antal besökare i våra kyrkor (klicka för att läsa).

Bland inventarierna finns bland annat dopfunten av kolmårdsmarmor, som liksom all övrig fast inredning ritats av Kurt von Schmalensee.
Altarkorset av silver är tillverkat av guldsmeden Sven Arne Gillgren.

På kyrkans norra vägg hänger sedan 1984 "Fiskafänget", ett smidesarbete av Christer Wide, Kolmården.

Klockstapeln på kyrkogården byggdes 1938.