Våra församlingshem och lokaler

Här hittar du information om alla våra församlingshem och verksamhetslokaler.

BORGS FÖRSAMLING

Borgs kyrkstuga

I kyrkstugan finns tillgång till kök och utrustning för kaffeservering samt servering av enklare mat. Den gemytliga lokalen är idealisk för minnesstunder och dopkaffe. Kyrkstugan rymmer ca 50 personer.

Bergsmansgården

Här kan du delta i församlingsverksamhet, bjuda på dopkaffe eller ha minnesstund i samband med begravning. Gården innehåller två samlingssalar, en stor för 75 - 80 personer och en mindre för 20 - 25 personer. Till varje sal finns kök eller pentry. Dessutom finns tillgång till audio-visuell utrustning. Du kan även hyra Bergsmansgården för till exempel möten eller bröllopsfester.

Kimstad församlingshem

Kimstad församlingshem är öppet för alla. Här kan du delta i församlingsverksamhet, bjuda på dopkaffe eller ha minnesstund i samband med begravning. Du kan även hyra församlingshemmet för bröllopsfest eller föreningsmöten. Församlingshemmet innehåller två samlingssalar, en stor och en liten. Det finns kök med porslin för upp till 100 personer och tillgång till audio-visuell utrustning.

Klockargården

Klockargården ligger i stadsdelen Klockaretorpet, mitt i centrum på Wilhelm Wibergs gata och är ett av Borgs församlingshem. Här kan du delta i församlingsverksamhet, bjuda på dopkaffe eller ha minnesstund i samband med begravning. Det finns flera salar med olika storlekar och ett stort fullt utrustat kök. Dessutom finns tillgång till audio-visuell utrustning.

Skogängsgården

Skogängsgården är belägen i Skärblacka och öppen för alla. Huset innehåller samlingssal, musikrum och kyrka. I suterrängvåningen finns dessutom grupprum, mysrum och en rotunda. Kök finns i båda planen med utrustning och porslin. Det finns också tillgång till audio-visuell utrustning. Här kan du delta i församlingsverksamhet, bjuda på dopkaffe eller ha minnesstund i samband med begravning. Du kan även hyra Skogängsgården för till exempel bröllopsfest eller föreningsmöten.

Skärkinds församlingshem

Församlingshemmet hittar du mitt i "byn", bredvid kyrkan. Här kan du delta i församlingsverksamhet, bjuda på dopkaffe eller ha minnesstund i samband med begravning. Du kan även hyra församlingshemmet för till exempel möten eller bröllopsfest. Församlingshemmet har två samlingssalar, en stor och en liten. Det finns kök med porslin för upp till 50 personer.

Söderledskyrkans församlingshem

Söderledskyrkans församlingshem som ligger i Vilbergen i Norrköping har flera lokaler ­­­att hyra. Du kan ha dopkaffe, minnesstund och t.ex. föreningsmöten här. I församlingssalen ryms det 80 personer och i ungdomsvåningen ca 30 personer.
Här finns fullt utrustat kök och möjlighet att hyra AV-utrustning.

KOLMÅRDENS FÖRSAMLING

Välkommen till Kolmårdens församling. Här finns flera lokaler från stadsnära Östra Eneby ut till Kvarsebo vid Bråvikens strand. Våra lokaler i församlingshemmen lånas ut till minnesstunder och dop i samband med kyrkliga handlingar i kyrkor inom pastoratet.

Östra eneby församlingshem

I Östra Eneby församlingshem finns Bråvallasalen med plats för 100-talet gäster och Enebysalen med plats för cirka 80 personer. Lokalerna är ljusa och inbjudande. Fullt utrustat kök finns att tillgå. Det finns även fem barnstolar att låna. Vid Östra Eneby finns en väl tilltagen parkering i direkt anslutning till församlingshemmet. Lokalerna är handikappsanpassade.

Svärtinge kyrka

I Svärtinge kyrka finns Stora salen med plats för 70 gäster. Lokalerna är ljusa och inbjudande. Fullt utrustat kök finns att tillgå. Vid Svärtinge kyrka finns parkering i direkt anslutning till kyrkan. Lokalerna är handikappsanpassade.

Ättetorpskyrkan

I Ättetorpskyrkan i Åby finns Blå salen med plats för 90 gäster samt med en scen och Jennerrummet med plats för cirka 45 personer. Fullt utrustat kök finns att tillgå. Det finns även fyra barnstolar att låna. Vid Ättetorpskyrkan finns en väl tilltagen parkering i anslutning till församlingshemmet. Lokalerna är handikappsanpassade.

Orrekullagården

I Orrekullagården i Krokek finns Stora salen för 80-90 gäster och Samkvämsrummet för ca 30 gäster, för det lite mindre sällskapet. Lokalerna är ljusa och inbjudande. Fullt utrustat kök finns att tillgå. Det finns även sju barnstolar att låna. Här finns en väl tilltagen parkering i anslutning till församlingshemmet. Lokalerna är handikappsanpassade och det är gångavstånd till Krokeks kyrka.

Christinagården

I Christinagården i Kvarsebo finns det plats för 90 gäster i härlig miljö nära Bråvikens strand. Fullt utrustat kök finns att tillgå. Det finns även fyra barnstolar att låna. Lokalerna är handikappsanpassade.

S:T JOHANNES FÖRSAMLING

NAVESTAD KYRKANS SAMLINGSLOKALER

I Navestad kyrkans lokaler kan man boka Stora salen. Lokalen är handikappanpassad och finns mitt i Ringdansens Centrum i Norrköping. Navestad kyrkans stora sal har 90 sittplatser. I anknytninig till lokalen finns ett utrustat kök med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin och kaffebryggare. Det finns även 5 barnstolar att låna i lokalerna. Parkeringsplatser finns precis utanför Navestad kyrkans lokaler där man får stå gratis i tre timmar sedan måste man betala avgift.

S:T JOHANNES FÖRSAMLINGSHEM

Den stora salen i S:t Johannes församlingshem är handikappanpassad och har 100 sittplatser och 6 barnstolar att låna. Det finns ett fullt utrustat kök bredvid salen med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin och kaffebryggare. Församlingshemmet ligger på Hagebygatan 77 i Norrköping och rakt över gatan ifrån S:t Johannes kyrka. Parkeringsplatser finns utanför församlingshemmet där man får stå gratis i två timmar.

STYRSTADGÅRDEN

Styrstadgården ligger fint beläggen bredvid Styrstads kyrka med adressen Styrstad kyrkby i Norrköping. Lokalen är handikappanpassad och rymmer 80 sittplatser samt har 8 barnstolar att låna. Det finns tillgång till audio-visuell utrustning i stora salen. Styrstadgården har ett fullt utrustat kök med kyl, frys, mikrovågsugn, diskmaskin och kaffebryggare. Det finns gott om kostnadsfri parkering utanför lokalen och kyrkan.

S:T OLOFS FÖRSAMLING

Kristinasalen

Kristinasalen ligger i anslutning till Kyrkans Hus, nära Hedvigs kyrka och har ingång från gården på Fleminggatan 8. Här finns 40 sittplatser och salen är handikappanpassad. Kristinasalen och Väktarsalen ligger alldeles intill varandra, men Kristinasalen är den mindre av dem. Det finns diskmaskin, kaffebryggare, spis, kyl och frys och du kan låna barnstolar (3 totalt). På gatorna runt omkring finns kommunala parkeringsplatser.

Lindö församlinghem

I Lindö församlingshem, som ligger bredvid Lindö kapell, finns 40 sittplatser och församlinghemmet är handikappanpassat. Det finns diskmaskin, spis, kyl och frys. Nio barnstolar finns att låna. Det finns kommunala parkeringsplatser på gatorna runt omkring. Adressen är Lindöhällsvägen 7.

OLAIGÅRDEN

Olaigården är belägen mitt i Norrköpings centrum på Skolgatan 12, alldeles invid S:t Olai kyrka. Här finns Olaisalen med 100 sittplatser och kök med diskmaskin, spis, kaffebryggare och kylskåp. Frys finns vid förfrågan. Salen är handikappsanpassad. Det finns fyra barnstolar att låna. På gatorna runt omkring finns kommunala parkeringsplatser.

Väktarsalen

Väktarsalen ligger i anslutning till Kyrkans Hus, nära Hedvigs kyrka och har ingång från gården på Fleminggatan 8. Här finns 100 sittplatser och salen är handikappanpassad. Det finns diskmaskin, kaffebryggare, spis, kyl och frys och du kan låna barnstolar (3 totalt). På gatorna runt omkring finns kommunala parkeringsplatser.