Stora salen i Borgs Klockargård
Foto: Matilda Eklöf

Borgs Klockargård

Mitt i Klockaretorpet ligger Borgs Klockargård. Här möts alltifrån ungdomsgrupper och läxhjälpen till trivselgrupper, körsångare och ideella. Klockargårdens stora färgglada sal går att låna för minnesstunder, dopkalas och bröllopsfest.

Borgs Klockargårds stora sal ligger i stadsdelen Klockaretorpet, i Norrköping. I samma byggnad finns även Klockargårdens kyrka. Lokalen har 80 sittplatser och är handikappanpassad. Det finns tillgång till ett fullt utrustat kök, samt flertalet barnstolar. Kommunal parkering finns i området.

OBS! Lokalen ska vara tom, släckt och larmad senast 23.00. Detta gäller alla dagar (även på helger) och oavsett hur länge man lånat lokalen.

Adress: Wilhelm Wibergs gata 176, 603 77 Norrköping

Klockargårdens kyrka

Klockargårdens kyrka invigdes 1980. Här det högt i tak med en ljust och modernt kyrkorum som har plats både för glädje, gemenskap och stillhet.

Ett uppdukat bord syns i bild. På bordet står brinnande ljusrosa ljus, vaser med gröna växter och blåvita kaffekoppar med servetter instuckna i örat. I bakgrunden syns kvinnor som samtalar och dricker kaffe.

Församlingshem och lokaler i Norrköping

Här hittar du information om alla våra församlingshem och verksamhetslokaler.