Samlingssalen i Söderledskyrkan. Närmast i bild står en rundat stort bord, längre in står långbord och till vänster står små bord utställda. På borden finns dukar och blommor utplacerade.
Foto: Matilda Eklöf

Söderledskyrkans församlingssal

Söderledskyrkan ligger vackert inbäddad i parkmiljö mitt i Vilbergen. Den rymliga samlingssalen går att låna för dopkalas, bröllopsfest och minnesstund.

Söderledskyrkans församlingshem ligger i stadsdelen Vilbergen, i Norrköping. I samma byggnad finns även Söderledskyrkan. Lokalen har 80 sittplatser och är handikappanpassad. Det finns tillgång till ett fullt utrustat kök, samt flertalet barnstolar. Parkering finns.

OBS! Lokalen ska vara tom, släckt och larmad senast 23.00. Detta gäller alla dagar (även på helger) och oavsett hur länge man lånat lokalen.

Adress: Vilbergsgatan 100, 603 57 Norrköping

Söderledskyrkan

Söderledskyrkan med adress Vilbergsgatan 100 ligger vackert inbäddad i parkmiljö med den pulserande Söderleden som närmsta granne. Ögonmärke är det fristående kyrktornet utrustat med tre klockor i varierande storlek.

Ett uppdukat bord syns i bild. På bordet står brinnande ljusrosa ljus, vaser med gröna växter och blåvita kaffekoppar med servetter instuckna i örat. I bakgrunden syns kvinnor som samtalar och dricker kaffe.

Församlingshem och lokaler i Norrköping

Här hittar du information om alla våra församlingshem och verksamhetslokaler.