Ett stort ljust rum med limträbalk och träribbor i taket, träparkettgolv och stora fönster runt alla väggar samt ett par altandörrar i en av glaspartierna. Två långbord står utmed väggarna och en flygel skymtar i förgrunden.

Östra Eneby församlingshem

Precis utanför de vackra gamla murarna till Östra Eneby kyrka, ligger Östra Eneby församlingshem. Flera stora och vackra lokaler möjliggör ett rikt församlingsliv.

Bråvallasalen

Bråvallasalen ligger på gångavstånd från Östra Eneby kyrka, i Norrköping. Lokalen har 80 sittplatser och är handikappanpassad. Det finns tillgång till ett fullt utrustat kök, samt flertalet barnstolar. Parkering finns.

Adress: Heleneborgsgatan 36, 602 09 Norrköping

Enebysalen

Enebysalen ligger på gångavstånd från Östra Eneby kyrka, i Norrköping. Lokalen har 70 sittplatser och är handikappanpassad. Det finns tillgång till ett fullt utrustat kök, samt flertalet barnstolar. Parkering finns.

Adress: Heleneborgsgatan 36, 602 09 Norrköping