Våra verksamheter

Vissa av våra verksamheter och grupper kommer att öppnas upp och bli aktiva från och med hösten 2020, men med restriktioner och stor hänsyn till den rådande situationen gällande Corona-viruset. Håll utkik här på webben eller i appen Kyrkguiden som kontinuerligt uppdateras med information om vilka grupper och verksamheter som kommer att sätta igång.

En gudstjänst är alltid öppen för alla.

Fira gudstjänst

I Svenska kyrkan i Norrköping firas gudstjänster i alla fyra församlingar varje söndag och ofta på andra dagar också. En gudstjänst är alltid öppen för alla.

I kyrkorna finns ett rikt musikliv med bland annat nära 40 olika kyrkokörer på alla nivåer och för alla åldrar.

Musik i kyrkan