Våra verksamheter

Svenska kyrkan i Norrköping har många olika verksamheter och erbjuder en stor variation av mötesplatser. Här hittar du körer, vuxengrupper, ungdomsgrupper, verksamheter för barn- och familj med mera. Hoppas att du ska trivas. Du är välkommen precis som du är!

En gudstjänst är alltid öppen för alla.

Fira gudstjänst

I Svenska kyrkan i Norrköping firas gudstjänster i alla fyra församlingar varje söndag och ofta på andra dagar också. En gudstjänst är alltid öppen för alla.

I kyrkorna finns ett rikt musikliv med bland annat nära 40 olika kyrkokörer på alla nivåer och för alla åldrar.

Musik i kyrkan