S:t Johannes församling

Be med oss, vi ber med dig

Kyrkklockorna ringer varje vardag i S:t Johannes kyrka kl. 12.00 för att påminna oss om att vi är en bedjande församling, oavsett var vi befinner oss.

Om du har ett böneämne du vill att vi tar med, skicka det till oss på mail stjohannes.forsamling@svenskakyrkan.se eller lämna det i krukan i kyrkan som vanligt.

Be gärna med oss där du är kl. 12.00.

Ändringar i verksamheten på grund av corona-viruset

Svenska kyrkan i Norrköping vill självklart ta sitt ansvar för att hindra och fördröja smittspridning av Corona-viruset. Därför kommer inga samlingar eller verksamheter att ske under den kommande tiden. Ordinarie gudstjänster är också inställda tills vidare med anledning av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner. Från och med söndag 29 mars erbjuds digitala gudstjänster på vår hemsida och via sociala medier.

Håll utkik på söndag!

Har du frågor eller känner oro – hör av dig till din församling.

I S:t Johannes församling är diakoni och integration viktiga byggstenar i arbetet då en stor del av församlingsborna är utländsk härkomst och/eller har en annan religion. Församlingsexpeditionen är belägen i Hageby.