Orgel

Kyrkorgeln är ett av våra framträdande instrument i Svenska kyrkan. De allra flesta kyrkor har en orgel - titta får du se! Kyrkorgeln brukar ibland kallas Drottningen av instrument.

Verksamheter och grupper öppnar försiktigt upp från och med hösten 2020

Vissa av våra verksamheter och grupper är aktiva under hösten 2020, men med stor hänsyn till den rådande situationen gällande Corona-viruset. Håll utkik här på webben eller i appen Kyrkguiden som kontinuerligt uppdateras med information om vilka grupper och verksamheter som är igång. På webben kommer de grupper och verksamheter som blir aktiva att publiceras med ett startdatum vid respektive namn.

På grund av nya restriktioner i Östergötland från och med 29 oktober till 19 november så gäller följande för:

• Vi genomför gruppverksamheten för barn upp till 15 år och där föräldrarna inte behöver vara med. (Hämtning och lämning av barnen sker utanför lokalerna.)
  • Vi pausar tillfälligt verksamhet för ungdomar äldre än 15 år.
  • Vi pausar tillfälligt all verksamhet, inne såväl som ute, som riktar sig till personer äldre än 15 år, till exemlpel ungdomsgrupper, körer, vandringar, caféer och hantverksgrupper med mera.

På webben kommer de grupper och verksamheter som för närvarande har pausats att publiceras med ”TILLFÄLLIGT UPPEHÅLL” vid respektive namn.