Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Kyrkan på universitetet

Va, finns det en kyrka på universitetet?

Just det. Det finns det. Men vi är ingen vanlig kyrka.

Vi är präster och pastorer från olika samfund som arbetar tillsammans med Kyrkan på Universitetet. Vi finns till för dig under din studietid här på Linköpings universitet.

Vi ordar med böner, meditationer, enskilda samtal och samtalsgrupper. Vi har filmvisningar och stickcafé och arbetar tillsammans med andra organisationer vid LiU som Studenthälsan och med olika kyrkor och församlingar i Linköping och Norrköping.

Mikael Billemar, S:t Olofs församling

Svenska kyrkan i Norrköping