Kolmårdens församling

Kolmårdens församling är utbredd över norra delarna av Norrköping. Här finns bland annat Kolmårdskyrkan och Krokeks Ödekyrka som är speciella skatter i vårt kulturarv. Församlingsexpeditionen är belägen i Eneby.

KOLMÅRDENS FÖRSAMLING

Församlingsexpeditionens telefon- och besökstider:

Mån och ons-fre 09.00-12.00 (stängt tisdagar och alla röda dagar)

E-post: Kolmårdens församling

Församlingsexpeditionens besöks- och postadress:
Heleneborgsgatan 36, 602 09 Norrköping

Aktuellt i Kolmårdens församling

Diakon Ingvar Sjögerud hälsar välkommen till Ättetorpskyrkan. Han har entrén till församlingshemmet i bakgrunden.

Digital invigning Ättetorpskyrkan

Välkommen att se hur renoveringen av Ättetorpskyrkan blev. En uppgradering för tillgänglighet!

Barnkläder och leksaker

Butiken TaGes

En lite annorlunda butik, där du som behöver kan ta och den som har över kan ge.

Kolmårdens församlingsråd

Här hittar du mötesprotokoll och information om Kolmårdens församlingsråd.

Norrköpings pastorat

Kontakt till enheter, församlingar och personal

Här hittar du kontaktuppgifter till Svenska kyrkan Norrköpings olika enheter, Kyrkogårdsförvaltningen, alla församlingar och DC - Diakonicentrum samt all personal i pastoratet. Välkommen att höra av dig!

Våra verksamheter

Varmt välkomna till Svenska kyrkan Norrköpings verksamheter och grupper. Här finns aktiviteter och mötesplatser för stora och små.

Jobba hos oss

Svenska kyrkan i Norrköping är en berikande arbetsgivare som erbjuder gemenskap, en plats att växa och goda kollegor.