Vad ger ditt medlemskap?

Ditt medlemskap bidrar till ett gott liv för tusentals människor i Norrköping och ger dig möjlighet att själv dela en stor och god gemenskap.

Varje vecka firar vi gudstjänst i våra kyrkor.

Varje vecka delar vi glädje och gemenskap.

Varje vecka hälsar vi ett litet barn välkommen in i Svenska kyrkan.

Varje vecka låter vi kärleken segra när ett par säger JA till varandra.

Varje vecka hjälper vi anhöriga att säga farväl.

Varje vecka delar vi ut matkassar till ensamstående föräldrar, pensionärer och andra som inte har råd att köpa mat.

Varje vecka möter diakoner och präster ungdomar som inte vet hur de ska orka leva vidare.

Varje vecka hjälper vi människor som har utsatts för våld och sexuellt utnyttjande.

Varje vecka stöttar vi dem som sörjer genom samtal och sorgegrupper

Varje vecka träffar vi ensamma pensionärer som bara vill samtala en stund.

Varje vecka ordnar vi språkcaféer för nyanlända så de får öva på att prata svenska.

Varje vecka samlas föräldralediga mammor och pappor på öppna förskolan för att umgås, sjunga och hitta samhörighet.

Varje vecka träffas barn för att sjunga i kör, leka eller spela teater i våra lokaler.

Varje vecka träffas vuxna för att sjunga tillsammans i kör.

Varje vecka värnar vi om vårt kulturarv genom att omsorgsfullt ta hand om våra kyrkor och kapell.

Varje vecka bidrar du till ett gott liv för många i Norrköping. Och genom ditt medlemskap är du också själv en del av Svenska kyrkans fantastiska gemenskap. TACK!