Musik i kyrkan

I kyrkorna finns ett rikt musikliv med bland annat nära 40 olika kyrkokörer på alla nivåer och för alla åldrar.

BESLUT OM UPPEHÅLL I VERKSAMHETER OCH BEGRÄNSAT ANTAL DELTAGARE i BARNGRUPPER

Från och med den 24 november 2020 har Svenska kyrkan i Norrköping med anledning av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner gjort tillfälligt uppehåll på all ungdoms- och vuxenverksamhet. Barngrupper utan föräldrars närvaro och för barn upp till 15 år fortsätter att vara aktiva med max 8 deltagare vid varje tillfälle.

På webben kommer de grupper och verksamheter som för närvarande har pausats att publiceras med ”TILLFÄLLIGT UPPEHÅLL” vid respektive namn.

I Norrköping finns nära 40 olika kyrkokörer på alla nivåer och för alla åldrar och det finns ofta projektkörer att delta i för dig som inte vill eller har tid att vara med i en kör på heltid. Orgeln är ett framträdande instrument i Svenska kyrkan i Norrköping. Vi arrangerar bland annat Norrköpings orgelakademi och orgelfestivalen Norrköpings orgelvecka. Konsertlivet är rikt i kyrkorna, inte minst har våra egna körer regelbundet konsertframträdanden.