Musik i kyrkan

I kyrkorna finns ett rikt musikliv med bland annat nära 40 olika kyrkokörer på alla nivåer och för alla åldrar.

Verksamheter och grupper öppnar försiktigt upp från och med hösten 2020

Vissa av våra verksamheter och grupper kommer att öppnas upp och bli aktiva från och med hösten 2020, men med restriktioner och stor hänsyn till den rådande situationen gällande Corona-viruset. Håll utkik här på webben eller i appen Kyrkguiden som kontinuerligt uppdateras med information om vilka grupper och verksamheter som kommer att sätta igång. På webben kommer de grupper och verksamheter som blir aktiva att publiceras med ett startdatum vid respektive namn.

I Norrköping finns nära 40 olika kyrkokörer på alla nivåer och för alla åldrar och det finns ofta projektkörer att delta i för dig som inte vill eller har tid att vara med i en kör på heltid. Orgeln är ett framträdande instrument i Svenska kyrkan i Norrköping. Vi arrangerar bland annat Norrköpings orgelakademi och orgelfestivalen Norrköpings orgelvecka. Konsertlivet är rikt i kyrkorna, inte minst har våra egna körer regelbundet konsertframträdanden.