Kyrkguiden

Svenska kyrkan finns närmare än du tror, nämligen i mobilen! Kyrkguiden är vår app där du alltid kan se aktuellt kalendarium. I kyrkguiden kan du spara dina favoritkyrkor och hålla koll på vad som händer i just dem.

I Kyrkguiden kan du lägga till kyrkor och lokaler som favorit och hålla koll på just dem. Fördelen med Kyrkguiden är att du ser eventuella förändringar längre inpå kalendariehändelsen jämfört med vårt traditionella tryckta månadsblad På gång. Du sparar också på miljön om du använder appen. Du kan se alla kyrkor i hela Sverige, och så länge de använder appen för sitt kalendarium kan du se även se kalendariet i de kyrkor du besöker på annan ort.

För de av våra kyrkor som har digitala guider och vandringar så går att komma åt dem via Kyrkguiden. Gå bara in på den kyrkan du vill veta mer om och klicka på panorama (under den övre bilden) för att komma till guiden.

Om Svenska kyrkan i Norrköping

Ett gott liv för alla. Svenska kyrkan i Norrköping vill medverka till att Norrköping blir en bra plats att leva på, för alla. Vi vill vara där människor är.

Digitala vandringar

Nu har Norrköpings pastorat tagit fram digitala vandringar där du som vill enkelt ska kunna läsa om vår kyrkor och kyrkogårdar. Vandringarna går att komma åt både via webbläsaren, i mobilen och via appen Kyrkguiden.