Våra verksamheter

Varmt välkomna till Svenska kyrkan Norrköpings verksamheter och grupper. Här finns aktiviteter och mötesplatser för stora och små.

Barn och familj

Här hittar du bland annat öppen förskola, babysångs- och minisångsgrupper, barnkörer och ungdomsgrupper. Här hittar du också våra förskolor. Barnperspektivet ska genomsyra församlingsarbetet och barnets bästa ska alltid stå i centrum.

Ungdomsverksamhet

Kan man hänga i kyrkan? Visst kan man det! Här kan du hitta gamla och nya vänner, få tillfälle att fundera kring livet och de stora och små frågorna, åka på läger, engagera dig, eller bara komma och mysa.

Vuxenverksamhet

Här hittar du hantverks- och kulturcaféer, fika- och måltidsgemenskaper, bibelstudiegrupper, samtalscirklar och mycket mer. Vi möts, bär varandra, utvecklas och får möjlighet att engagera oss i både smått och stort.

Fira gudstjänst

I Svenska kyrkan i Norrköping firas gudstjänster i alla fyra församlingar varje söndag och ofta på andra dagar också. En gudstjänst är alltid öppen för alla.

Musik i kyrkan

Svenska kyrkan i Norrköping är en stor musikaktör i staden. Missa inte en härlig konsert i kyrkan! Här hittar du alla våra konserter och musikhändelser under julen.

Finskspråkig verksamhet -Suomenkielinen toiminta

Svenska kyrkan är för alla och därför ligger det också i vårt uppdrag att se till att sprida evangeliet på fler språk än det svenska språket. I Norrköping finns en omfattande finskspråkig verksamhet.

Hedvigs prästgård

Längtar du efter ny inspiration och kraft i vardagen? Hedvigs prästgård är en plats där du kan hitta nycklar till andrum i din vardag.

Kyrka & Idrott

Svenska kyrkan i Norrköping arbetar aktivt för att finnas och verka på olika områden i samhället. Ett av dessa områden är idrotten där kyrkan deltar och stöttar flera föreningar i form av bland annat matchvärdar, familjedag, konfirmandgrupp och samarbeten.