Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon:+46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Krematorielundens begravningsplats

I närheten av Folkparken ligger Krematorielundens begravningsplats. Landskapet bäddas in med grönskande träd och med en vacker utsikt över strömmen.

Här sker gravsättning i urngrav och minneslund. Minneslunden är en av de mest välbesökta och hållarna för blommor och ljus står aldrig tomma.

Aktuellt:

Kyrkogårdsförvaltningen arbetar med en interaktiv upplevelse för krematorieområdet - en digital kyrkogårdsvandring.

Har du tips på intressanta platser inom krematorielunden att berätta om?
Det kan vara gravvårdar, gravsatta personer eller övrigt av historiskt intresse.

Kontakta Elin Nyling på 011-24 15 03 eller elin.nyling@svenskakyrkan.se