Jönköpings församling Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Jönköpings församling

Jönköpings församling

Vi finns här för dig. Genom gudstjänster, barngrupper, körer, trivselträffar och mycket mer. Här kan du dela både glädje och sorg och få stöd i vardagen. Välkommen som du är. Vad vill du bidra med?

Påsken har vi för att minnas att Jesus dog och uppstod för vår skull, för alla människors skull. Vi firar segern över döden och kärlekens vinst.

Varför firar vi påsk?

Här har vi samlat några av påskens traditioner som du kan hämta inspiration ifrån.

Hur firar vi påsk?

På grund av för få anmälningar ställs föreläsningen in. Vi hoppas kunna återkomma med föreläsningen längre fram.

INSTÄLLD FÖRELÄSNING: Ett enklare liv - föreläsning med Natalie Abrahamsson

För beställning ring: 036 - 30 35 06.

Nu börjar vi vårplantera

Så kom våren och leveransen med penséer till vårplanteringarna. Under vecka 16 kommer personalen ute på kyrkogårdarna plantera i gravrabatter för de som har beställt. Har du inte beställt vårplantering så går det fortfarande bra att komma in med en beställning. För beställning ring: 036 - 30 35 06.