Foto: Johannes Ekholtz

Svenska kyrkan Jönköping

Vi finns här för dig. Genom gudstjänster, barngrupper, körer, samtal och mycket mer. Här kan du dela både glädje och sorg och få stöd i vardagen. Du som vill är välkommen att bidra på något sätt. Välkommen som du är.

Här hittar du information om det som sker i församlingen just nu. Ta del av digitala gudstjänster och konserter, bibelsamtal online eller gå en virtuell rundtur i en kyrka eller på en kyrkogård. För dig som vill göra ett verkligt besök är kyrkorna öppna för bön och ljuständning.

Aktuellt just nu

Här kan du ta del av olika gudstjänstalternativ, be en bön på bönewebben eller följa en enkel gudstjänstordning i hemmet.

Fira gudstjänst

I förgrunden ser du en flaska med handsprit, i bakgrunden  i kyrksalen

Nya riktlinjer i coronapandemin

Som vi har längtat - från och med 1 juni finns möjlighet att fira gudstjänst med max 50 personer i kyrkan. Nedan följer lättnader i restriktioner och nya riktlinjer. Vi är fortsatt försiktiga och följer tidigare riktlinjer gällande avstånd och handhygien. Vi finns här för dig!

Ta del av digitala gudstjänster, betraktelser och böner så att du kan fira där du är. Vi publicerar gudstjänster på YouTube varje vecka. Du kan också fira gudstjänst via videokonferens.  För information om kollekt och kollektändamål - klicka in på sidan och scrolla ner. Välkommen att fira digital gudstjänst!

Digitala gudstjänster

Ta del av digitala gudstjänster, betraktelser och böner så att du kan fira där du är. Vi publicerar gudstjänster på YouTube varje vecka. Du kan också fira gudstjänst via videokonferens. För information om kollekt och kollektändamål - klicka in på sidan och scrolla ner. Välkommen att fira digital gudstjänst!

Här får du information om vad som händer eller är på gång på Jönköpings kyrkogårdar.

Aktuellt på kyrkogårdarna