Foto: Johannes Ekholtz

Svenska kyrkan Jönköping

Vi finns här för dig. Genom gudstjänster, barngrupper, körer, samtal och mycket mer. Här kan du dela både glädje och sorg och få stöd i vardagen. Du som vill är välkommen att bidra på något sätt. Välkommen som du är.

Aktuellt just nu

Här presenteras ett urval av det som sker i församlingens alla kyrkor och verksamheter. Alla evenemang finns i kalendariet.

Bild på en man vid en minnesplats på en kyrkogård.

Allhelgonahelgen i Jönköping

Välkommen att minnas nära och kära. Vid Jönköpings församlings kyrkogårdar, kyrkor och kapell kan du tända ett ljus i stillhet och var med i en gudstjänst eller andakt. Här hittar du vad som händer i allhelgonahelgen.

Barn- och ungdomsverksamhet

Körer och aktiviteter för barn och unga hösten 2021

Välkomna till barn- och ungdomsaktiviteter i höst med start vecka 36 - för de flesta aktiviteterna - undantag kan förekomma. Med aktiviteter från Öppen förskola, miniorer till körsång med olika teman!

Vi blickar uppåt och ser Sofiatornet i höstskrud

100 år av demokrati

Svenska kyrkan Jönköping arrangerar tre samtalskvällar i Sofiakyrkan med demokrati som utgångspunkt utifrån tre teman; kunskap, försvar och sociala medier.