Jönköpings församling

Jönköpings församling

Vi finns här för dig. Genom gudstjänster, barngrupper, körer, trivselträffar och mycket mer. Här kan du dela både glädje och sorg och få stöd i vardagen. Välkommen som du är.

Vi ber om ursäkt att vår kalender inte är ingång, beräknas klart vecka 3. Här hittar du under tiden aktuellt program för helgen och kommande vecka.

Helgen och veckans gudstjänster

Lämna vardagen ett slag. Gör ett avsteg från krav och stress. Träffa människor med olika bakgrund och förenas i livssamtal, gemensam bön och sång. Välkommen till vårens Taizéhelg!

Pilgrimsfärd för tillit Taizéhelg i Jönköping 20-22 april 2018

Välkommen till årets första filmkväll i Bymarkskyrkan 25 januari klockan 18:30.

LION - en film som berör

Välkommen till årets första filmkväll i Bymarkskyrkan 25 januari klockan 18:30.