Jönköpings församling

Vi finns här för dig. Genom gudstjänster, barngrupper, körer, trivselträffar och mycket mer. Här kan du dela både glädje och sorg och få stöd i vardagen. Välkommen som du är.

I samband med allhelgonahelgen besöker många kyrkogårdarna för att vårda sina anhörigas gravar. Våra kyrkor, kyrkogårdar och kapell är öppna under helgen - välkommen in i värmen en stund! Tänd ett ljus, sitt en stund eller lyssna till vacker musik.

Allhelgona helgen

Vill du bli en del av en stark gemenskap med goda arbetskamrater där du har möjlighet att med musikens hjälp sprida evangelium i församlingen? Vi söker nu en Kyrkomusiker.

Svenska kyrkan Jönköping söker Kyrkomusiker

På Kyrkans öppna förskola kan du som förälder leka, pyssla, sjunga eller bara vara tillsammans med ditt barn. Ett av våra tillfällen erbjuds i Sofiagården på måndagar klockan 14:30-16:00 - passa gärna på och besök oss du också!

Sjung, dansa, skapa, lek och ha skoj tillsammans!