Foto: Johannes Ekholtz

Svenska kyrkan Jönköping

Vi finns här för dig. Genom gudstjänster, barngrupper, körer, samtal och mycket mer. Här kan du dela både glädje och sorg och få stöd i vardagen. Du som vill är välkommen att bidra på något sätt. Välkommen som du är.

En blond liten flicka i snickarbyxor och stickad tröja sitter i en kyrkbänk. Andra besökare syns suddigt i bakgrunden.

Välkommen i jul

Här hittar du allt som händer i Svenska kyrkan Jönköping i advent och jul.

Vy över Jönköping från Vättern med Kristine- och Sofiakyrkans torn

Vägen framåt - uttalande kring medarbetarundersökningen i media

Med anledning av medierapporteringen i bland annat Jönköpings-Posten nu i november, vill vi berätta om hur vi jobbar framåt för Svenska kyrkan Jönköping.

I förgrunden ser du en flaska med handsprit, i bakgrunden  i kyrksalen

Information om nya restriktioner gällande covid-19

Från den 1 december gäller nya smittskyddsåtgärder för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Här hittar du information om vad som gäller i Svenska kyrkan Jönköping för gudstjänstbesök och konserter.

Barn- och ungdomsverksamhet

Körer och aktiviteter för barn och unga

Välkommen att vara med! Här finns mycket att välja på - från öppen förskola för de minsta till juniorer, olika körer och tonår.