Jönköpings församling

Vi finns här för dig. Genom gudstjänster, barngrupper, körer, trivselträffar och mycket mer. Här kan du dela både glädje och sorg och få stöd i vardagen. Välkommen som du är.

Monica Zetterlunds jazziga toner ur ett
småländskt perspektiv.

Ensemble Tre spelar Z

Monica Zetterlunds jazziga toner ur ett småländskt perspektiv.

Är du sugen på att testa på att sjunga under enklare former? Under hösten startar vi upp ett nytt körprojekt där det kommer att finnas möjlighet att sjunga i kör. Vi kommer att sjunga advents & julsånger, med avslutningskonsert den 1 december i Ekhagskyrkan.

Var med och sjung i vår advents & julkonsert

Du missar väl inte att anmäla dig till höstens konfirmationsläsning. Alla våra konfirmandgrupper har en egen inriktning och eget tema. Det finns ett alternativ för alla. Det gäller bara att hitta ditt! Sista anmälningsdag är 31 augusti.

Missa inte att anmäla dig till höstens konfirmation.

För sjuttonde gången ska Svenska kyrkan Jönköpings musikstipendiat utses. Stipendiesumman är 15 000 kr och  ungdomar födda tidigast 1995 kan söka.

Dags att söka årets musikstipendium

För sjuttonde gången ska Svenska kyrkan Jönköpings musikstipendiat utses. Stipendiesumman är 15 000 kr och ungdomar födda tidigast 1995 kan söka.

Svenska kyrkan har ett rikt utbud av musik i verksamheten och erbjuder regelbundet musikgudstjänster och konserter i olika genre. Här hittar du mer information om vad som är på gång just nu.

Konserter och musikgudstjänster