Jönköpings församling

Vi finns här för dig. Genom gudstjänster, barngrupper, körer, trivselträffar och mycket mer. Här kan du dela både glädje och sorg och få stöd i vardagen. Välkommen som du är.

Ta del av spännande samtal kring tro, liv och mening lördag 20 oktober i Sofiakyrkan. Helgen avslutas med storslagen konsert tillsammans med över 100 sångare från Jönköpings kyrkokörer, ledda av Axel Dahlin med band. Biljetter till söndagens konsert är nu slutsålda.

Tomas Andersson Wij till Jönköping i oktober

Vill du bli en del av en stark gemenskap med goda arbetskamrater där du har möjlighet att med musikens hjälp sprida evangelium i församlingen? Vi söker nu en Kyrkomusiker.

Svenska kyrkan Jönköping söker Kyrkomusiker

På Kyrkans öppna förskola kan du som förälder leka, pyssla, sjunga eller bara vara tillsammans med ditt barn. Ett av våra tillfällen erbjuds i Sofiagården på måndagar klockan 14:30-16:00 - passa gärna på och besök oss du också!

Sjung, dansa, skapa, lek och ha skoj tillsammans!