Fira gudstjänst på Gräshagen

I Gräshagskyrkan firas högmässa varje söndag klockan 10:00. I samband med högmässan är det vissa söndagar (14 januari, 25 mars, 1 april, 15 april och 3 juni) Söndagsskola för barnen.

Efter högmässan serveras kyrkkaffe för de som önskar i Birgittasalen.
Under fastan serveras hembakat bröd till en lite högre penning än annars och all behållning går till Svenska kyrkans internationella arbete.

Vardagsgudstjänst

Några måndagar per termin firar vi vardagsgudstjänst. Detta sker i samband med vår öppna förskola och ofta tillsammans med Kyrkklockans förskola. Barn och vuxna får mötas tillsammans för att lyssna på en bibelberättelse, tända ljus, sjunga och be. Det brukar bli en avslappnad och härlig atmosfär!
Håll utkik i kalendern för nästa tillfälle.