Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Fira gudstjänst på Gräshagen

I Gräshagskyrkan firas högmässa varje söndag klockan 09.30. I samband med högmässan är det söndagsskola för barnen vissa söndagar.

Efter högmässan serveras kyrkkaffe för de som önskar i Birgittasalen.
Under fastan serveras hembakat bröd till en lite högre penning än annars och all behållning går till Svenska kyrkans internationella arbete.

Vardagsgudstjänst

Några måndagar per termin firar vi vardagsgudstjänst. Detta sker i samband med vår öppna förskola och ofta tillsammans med Kyrkklockans förskola. Barn och vuxna får mötas tillsammans för att lyssna på en bibelberättelse, tända ljus, sjunga och be. Det brukar bli en avslappnad och härlig atmosfär!
Håll utkik i kalendern för nästa tillfälle.