Universitetskyrkan Jönköping

The Chaplaincy of Jönköping University

Välkommen!

Oavsett vem du är och vad du tror på, är du välkommen till Chaplaincy of Jönköping University, en del av Universitetskyrkan. Vi erbjuder rådgivning och psykoterapi, oavsett vad du vill prata om. Livet, identitet, relationer, mening, tro och utbildning med mera - allt är meningsfullt att dela med någon som har erfarenhet av rådgivning. Vi har tystnadsplikt.

Welcome!

No matter who you are, or what your beliefs are. Welcome to the Chaplaincy of Jönköping University. We offer counseling or psychotherapy, no matter the subject. Life, identity, relationships, meaning, faith, education or anything else is meaningful to share with someone who is an experienced counselor. Of course we have professional secrecy.