Universitetskyrkan/Chaplaincy Jönköping

Oavsett vem du är eller vilken livsåskådning du har, är du välkommen till the Chaplaincy på Jönköping University, en del av Universitetskyrkan. No matter who you are, or what your beliefs are. Welcome to the Chaplaincy of Jönköping University.

Välkommen!

Vi erbjuder själavård och samtalsterapi, oavsett vad du vill prata om. Livet, identitet, relationer, tankar om existensen, tro och utbildning med mera – eller något annat som är viktigt för dig att dela med erfaren själavårdare. Vi har tystnadsplikt.

Welcome!

We offer counseling or psychotherapy, no matter the subject. Life, identity, relationships, meaning, faith, education or anything else that is meaningful to share with someone who is an experienced counselor. Of course we have professional secrecy.