Dop, bröllop och begravning

Svenska kyrkan vill finnas där genom hela livet, genom livets alla högtider. Från dopet, via konfirmation, vigsel, välsignelse och begravning. Genom stillsamma, livfulla, soliga, regniga, lyckliga och sorgliga dagar

Här finns rum för tro, men också för tvivel. För diskussioner och samtal och möjlighet att fundera över vem du är – och vad du tror. Här finns tid för reflektion och stillsamma farväl i livets slutskede.

Du vet väl om att du kan ha dopet, bröllopet eller begravningen i en annan kyrka än den församlingskyrka som du tillhör? Det går också bra att, i mån av plats, boka kyrkans samlingslokaler för bland annat dopfika och minnesstund.

Boka dop och vigsel

Ring eller maila församlingsexpeditionen om du vill boka eller har frågor om dop och vigsel.

Telefon: 036-30 35 02, 036-30 35 50
Email: jonkopings.forsamling@svenskakyrkan.se