Bröllop

Och störst av allt är kärleken... Bröllop är en av livets största och viktigaste högtid. Två förälskade människor blir en enhet. Säger ja till varandra och till ett liv tillsammans

Att gifta sig handlar om att sätta kärleken i ett större sammanhang och många väljer att göra det i en kyrka, tillsammans med släkt och vänner. Många tycker att själva kyrkorummet förstärker stämningen, av högtid och allvar.

Det är gratis att gifta sig för Svenska Kyrkans medlemmar. För er som kanske väljer en mindre ceremoni kan det vara bra att veta att förutom brudparet behöver bara prästen och två vittnen närvara för att vigseln ska bli juridiskt giltig.

boka tid och plats för vigsel

Ring eller maila församlingsexpeditionen, så hjälper vi dig med bokning samt svarar på eventuella frågor.
Telefon: 036-30 35 02, 036-30 35 50
Email: jonkopings.forsamling@svenskakyrkan.se