Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Begravning

Mötet med döden är en av människans svåraste livskriser och väcker ofta många frågor. Sorgen är alltid personlig men det är vanligt att reagera med saknad, ilska och uppgivenhet.

När en anhörig avlider kan det kännas skönt att få prata med någon. I Svenska kyrkan finns präster och diakoner att vända sig till för enskilda samtal. Det finns också möjlighet att prata med andra som sörjer i sorgegrupper.

Själva begravningen kan du som anhörig själv ordna och planera, eller så kan du ta hjälp av en begravningsbyrå.

boka tid och plats för begravning

För bokning eller frågor om begravning, vänligen kontakta kyrkogårdsförvaltningen.

Öppettider: 09:00-15:00 lunchstängt 12:00-13:00

Telefon: 036-30 35 06