Förskolor

Svenska kyrkan driver tre förskolor i Jönköping, Kyrkklockan på Torpa, Kyrktuppen på Dalvik och Sanna på Vättersnäs. Här utmanas och stimuleras barns utveckling och lärande, i en trygg miljö, utifrån deras individuella behov.

Verksamheten drivs i enlighet med förskolans läroplan (LPFÖ-98) samt Jönköpings kommuns riktlinjer. Detta garanterar alla föräldrar en god pedagogisk omsorg.

Vi vill lära barnen alla människors lika värde och omtanke om vår omvärld och våra medmänniskor. Våra förskolor arbetar efter en kristen värdegrund och är en del av den Svenska kyrkans verksamhet. Vi gör skogsutflykter, arbetar med skapande, rörelse och drama samt mycket annat som hör hemma i förskolan.

Har du frågor om våra förskolor?

Anna Knutsson

Jönköpings församling