Kyrkor

Alla kyrkor i Jönköping har sin unika karaktär både utseendemässigt och innehållsmässigt. Kliv in och upptäck verksamheten och livet i kyrkan.

I Ljungarums kyrka har människor mötts för att dela glädje och sorg ända sen 1200-talet. Tack vare sin personlighet är den en populära dop- och vigselkyrka.

Ljungarums kyrka

Råslätts kyrka finns mitt i byn och är ett bönens hus för alla folk!

Råslätts kyrka

Råslätts kyrka finns mitt i byn och är ett bönens hus för alla folk!

Tillsammans med intilliggande Slottskapellet, Sofiagården och Prästgården är Sofiakyrkan basen för församlingens verksamhet i Jönköpings västra centrum

Sofiakyrkan

Kyrkan som byggdes 1961 står mitt i Österängsområdet. På 60-talet var kyrkans inriktning barnfamiljer samt senare musikundervisning. Idag är den en plats där många härliga kulturmöten sker.

Österängskyrkan