Kapell

Våra kapell är stora och små, för stora och små syften. Välj ett kapell som passar för den högtid i livet du ska fira eller hedra.

Våra lokaler är stora och små, belägna på olika platser i Jönköping, i varierande omgivningar. På Dunkehalla kyrkogård finns ett litet kapell med få sittplatser, vackert inklätt i grönska och växtlighet, på Slottskyrkogården finns ett kapell som är en invigs kyrkolokal. Östra kapellet, stora och lilla Skogskapellet passar alla tre fint för den som som önskar låna dem för borgerliga ceremonier då de är inredda utan religiösa symboler.