Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Barn i skolåldern

Här presenteras grupper som riktar sig till dig i skolåldern. Vi träffas för att pyssla, fika och prata om livet. Du är välkommen till vilken kyrka du vill och det kostar inget.

Friluftsliv för barn och ungdomar från årskurs 2.Vi lär oss slå knopar, lär oss om eld, om Gud och annat en scout behöver i livet. Måndagar klockan 18:30-19:45 i Dalvikskyrkan.

Scouterna