Foto: Kicki Alm

Små barn

Ta del av församlingens rika utbud av aktiviteter och verksamheter för föräldrar och barn i kyrkor och församlingshem.

barn- och ungdomsverksamhet i pandemitider

Vi har startat upp vissa grupper för barn och unga födda 2002 och senare. Många ses även via digitala mötesplatser. Kontakta ansvarig ledare för mer information om vad som gäller för respektive grupp.

Kyrkans öppna förskola

Hit är alla barn välkomna, med en vuxen i sällskap! Vi leker, pysslar, fikar och har en liten sångstund varje gång. Ingen anmälan behövs. Vi träffas tisdagar klockan 10-12.

Kyrkans öppna förskola i Järstorp

Lek, sång och fika för alla åldrar. Vi träffas måndagar klockan 10-12 och onsdagar klockan 14-16. Med anledning av den rådande pandemin serverar vi endast dryck. Det du vill äta till fikastunden tar du med dig själv. Antalet besökare är begränsat.

Kyrkans öppna förskola i Kristinagården

och fikar (medhavd) tillsammans kläder efter väder.

Kyrkans öppna förskola i Sofia prästgårdspark

Hit är alla barn 0-6 år välkomna tillsammans med vuxen. Vi träffas utomhus i prästgårdsparken på Kapellgatan 8, måndagar klockan 10.00-11.30. Vi leker, sjunger, och fikar (medhavd) tillsammans kläder efter väder.

Torsdagar mellan klockan 10-12 träffas barn i ålder 0-6 år

Kyrkans öppna förskola på Bymarken

Torsdagar mellan klockan 10-12 träffas barn i ålder 0-6 år tillsammans med föräldrar. Varje gång har vi någon skapande aktivitet, sångsamling och fri lek.

Kyrkans öppna förskola är en mysig stund för de mindre barnen 0-6 år, tillsammans med vuxen.

Kyrkans öppna förskola på Dalvik

En mötesplats för dig som är hemma med barn 0-6 år. Vi umgås, leker, sjunger och pysslar tillsammans. Vi bjuder på kaffe och te. Ta med egen frukt eller fika. Ibland är vi ute så ta med kläder efter väder.​ Måndagar klockan 14-15.30. Ingen anmälan.

Kyrkans öppna förskola på Gräshagen

Stora och små kallas kyrkans öppna förskola i Ljungarum.
Vi träffas fredagar klockan 10-12 och har sångstund, fika, lek och prat.

Stora och små

Stora och små kallas kyrkans öppna förskola i Ljungarum. Vi träffas fredagar klockan 10-12 och har sångstund, fika, lek och prat.