Foto: Kicki Alm

Små barn

Ta del av församlingens rika utbud av aktiviteter och verksamheter för föräldrar och barn i kyrkor och församlingshem.

Delar av gruppverksamheten är fortsatt pausad

Delar av gruppverksamheten är fortsatt pausad med anledning av den rådande corona-pandemin, men några startar upp försiktigt med särskilda restriktioner. Läs kalendariet för lokala grupper och evenemang.

Kyrkans öppna förskola

Hit är alla barn välkomna, med en vuxen i sällskap! Vi leker, pysslar, fikar och har en liten sångstund varje gång. Ingen anmälan behövs. Vi träffas tisdagar klockan 10-12.

Kyrkans öppna förskola i Järstorp

Lek, sång och fika för alla åldrar. Vi träffas måndagar klockan 10-12 och onsdagar klockan 14-16. Med anledning av den rådande pandemin serverar vi endast dryck. Det du vill äta till fikastunden tar du med dig själv. Antalet besökare är begränsat.

Kyrkans öppna förskola i Kristinagården

och fikar (medhavd) tillsammans kläder efter väder.

Kyrkans öppna förskola i Sofia prästgårdspark

Hit är alla barn 0-6 år välkomna tillsammans med vuxen. Vi träffas utomhus i prästgårdsparken på Kapellgatan 8, måndagar klockan 10.00-11.30. Vi leker, sjunger, och fikar (medhavd) tillsammans kläder efter väder.

Torsdagar mellan klockan 10-12 träffas barn i ålder 0-6 år

Kyrkans öppna förskola på Bymarken

Torsdagar mellan klockan 10-12 träffas barn i ålder 0-6 år tillsammans med föräldrar. Varje gång har vi någon skapande aktivitet, sångsamling och fri lek.

Kyrkans öppna förskola är en mysig stund för de mindre barnen 0-6 år, tillsammans med vuxen.

Kyrkans öppna förskola på Dalvik

En mötesplats för dig som är hemma med barn 0-6 år. Vi umgås, leker, sjunger och pysslar tillsammans. Vi bjuder på kaffe och te. Ta med egen frukt eller fika. Ibland är vi ute så ta med kläder efter väder.​ Måndagar klockan 14-15.30. Ingen anmälan.

Kyrkans öppna förskola på Gräshagen

Stora och små kallas kyrkans öppna förskola i Ljungarum.
Vi träffas fredagar klockan 10-12 och har sångstund, fika, lek och prat.

Stora och små

Stora och små kallas kyrkans öppna förskola i Ljungarum. Vi träffas fredagar klockan 10-12 och har sångstund, fika, lek och prat.