Foto: Kicki Alm

Små barn

Ta del av församlingens rika utbud av aktiviteter och verksamheter för föräldrar och barn i kyrkor och församlingshem.

barn- och ungdomsverksamhet i pandemitider

Svenska kyrkan Jönköping följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi är rädda om varandra; håller avstånd, tvättar händer och är hemma vid minsta tecken på förkylning.

Har du frågor kontakta ansvarig ledare för mer information om vad som gäller för respektive grupp.

Kyrkans öppna förskola

Kyrkans öppna förskola i Järstorp

Hit är alla barn välkomna, med en vuxen i sällskap! Vi leker, pysslar, fikar och har en liten sångstund varje gång. Ingen anmälan behövs. Vi träffas måndagar klockan 13:30-15:30. Inför hösten 2021 startar vi vecka 36.

Kyrkans öppna förskola i Kristinagården

Lek, sång och fika för alla åldrar. Vi träffas måndagar klockan 10-12 och onsdagar klockan 14-16. Med anledning av den rådande pandemin serverar vi endast dryck. Det du vill äta till fikastunden tar du med dig själv. Antalet besökare är begränsat.

Kyrkans öppna förskola i Sofia prästgårdspark (Höst i parken)

Vi startar tisdagen den 30 augusti - välkomna! Därefter har vi träffar måndagar och tisdagar klockan 10.00-12.00. Vi leker, sjunger och fikar (medtag eget fika). Kläder efter väder - vid ösregn inställt.

Kyrkans öppna förskola på Bymarken

Tisdagar mellan klockan 10-12 träffas barn i ålder 0-6 år tillsammans med föräldrar. Varje gång har vi någon skapande aktivitet, sångsamling och fri lek.

Kyrkans öppna förskola på Dalvik

Kyrkans öppna förskola är en mysig stund för de mindre barnen 0-6 år, tillsammans med vuxen. Vi ses i Järstorps församlingshem.

Kyrkans öppna förskola på Gräshagen

En mötesplats för dig som är hemma med barn 0-6 år. Vi umgås, leker, sjunger och pysslar tillsammans. Vi bjuder på kaffe och te. Ta med egen frukt eller fika. Ibland är vi ute så ta med kläder efter väder.​ Måndagar klockan 10-12. Ingen anmälan.

Stora och små

Stora och små kallas kyrkans öppna förskola i Ljungarum. Vi träffas fredagar klockan 10-12 och har sångstund, fika, lek och prat.