En pojke och en flicka skrattar i bänkraden.
Foto: Johannes Frandsen

Barnkörer

Här får barnen sjunga, skratta, leka och röra sig till musik. Körerna övar varje vecka och sjunger sånger anpassade efter barnens ålder. Barnen medverkar vid några gudstjänster per termin och ibland vid större konserter.

After school med Soul Children/Soul kids

Soul Children är mer än en kör. Soul Children är en körrörelse som riktar sig till "tweens" mellan 10-16 år. Repertoaren är bred och består bland annat av gospel, pop och soul. Körerna har ofta rörelser och koreografi till sina låtar.

Sofia gosskör

Gosskören är kören för killar i åldern 8-12 år. Att på ett roligt och utmanade sätt utveckla sin röst och lära sig grunderna i körsång. Vi lär oss körsången från grunden och sjunger upp i Sofiakyrkans gudstjänster och konserter.

Barnkörerna Aqua och Lux

Körer för alla sångglada barn i åldrarna 6-12 år. Vi ses i S:t Olofsgården på Ljungarum.

Kören Nova

Kören Nova är för dig som vill satsa lite extra på körsång. Sökning och intagning sker före terminsstart.

Ekhagskyrkans barnkörer

Ekhagskyrkans barnkörer för dig som är 6 -11 år och gillar att sjunga. Vi delar in i två grupper efter ålder.

Kristine barnkör Vega

För dig från förskoleklass till årskurs 4 och älskar att sjunga. Kören är uppdelad i två grupper efter ålder. Vi framträder i gudstjänster, konserter och luciatåg.

Barnkörerna Lillkompis och Storkompis i Dalvikskyrkan

Lillkompis och Storkompis är våra kör och aktivitetsgrupper för barn i åldrarna 4-12 år. Sjung i kör och/eller pyssla.

Matteuskören

Kom och sjung i Bymarkskyrkans barnkör Mattesköre. Hur kul som helst!