Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Fira gudstjänst i Bymarkskyrkan

På Bymarken firar vi gudstjänst varje söndag klockan 10.00. Varannan söndag firas högmässa (gudstjänst med nattvard) och varannan gudstjänst utan nattvard. I samband med gudstjänsten är det söndagsskola för barnen.

En söndag i månaden firas gudstjänsten som familjegudstjänst och då utgår söndagsskolan. Varje söndag är det kyrkkaffe i Martasalen med god gemenskap kring kaffeborden.