Några personer och en kvinnlig präst sitter på stolar i en ring i en kyrka.
Foto: John Strand /Ikon

Sorgesamtalsgrupp

En grupp för dig som förlorat någon som stod dig nära. Här möter du andra som också drabbats av sorg och vill dela erfarenheter och hitta en väg framåt .

Vi kommer att följa en ordning i samtalet där alla som vill får möjlighet att dela sina erfarenheter. Det är du själv som bestämmer vad du vill och orkar dela. Varje träff inleds med fika och samvaro.

Vi möts vid sex tillfällen, tisdagar varannan vecka. Varje träff har ett tema som till exempel tiden kring döden, begravningen och nuet.

Start:  22 februari klockan 10-11.30 (Obs! startdatumet är preliminärt och kan senareläggas om restriktionerna kring pandemin förändras).

Övriga datum: 8/3, 22/3 och 5/4, 3/5, 17/5

Plats: Någon av församlingens kyrkor, mer information efter anmälan.

Anmälan krävs - fyll i formuläret nedan.

Gruppen har ett max antal om åtta deltagare. Anmälan är öppen så länge det finns platser kvar. Vi kontaktar dig så snart vi kan efter att du anmält dig. Alla som vill är välkomna att vara med - oavsett medlemskap i Svenska kyrkan eller inte.