Foto: Tommy Hvitfeldt

Fira gudstjänst på Dalvik

Välkommen till gudstjänsterna och samlingar i kyrkan. Vi bjuder också in till gudstjänst på Stattutgatans äldreboende.

Välkommen till Dalvikskyrkans gudstjänster och gemenskap.

Vi firar gudstjänst med söndagsskola i Dalvikskyrkan varje söndag 10.00 med start den 11 september 2022 när kyrkan är återinvigd efter branden.

Söndagsskola i samband med söndagens gudstjänst i Dalvikskyrkan kl 10
lilla gruppen förskoleklass-åk 1 (under 4 år i förälders sällskap) XL-gruppen åk 2 och uppåt.

Vi firar gudstjänst på Stattutgatans Äldreboende tisdagar ojämna veckor kl. 15.00.

En kvinna och hennes två döttrar sitter med en bärbar dator i knät vid ett uppdukat adventsfika.

Digitala sändningar

Ta del av digitala gudstjänster, betraktelser och böner så att du kan fira där du är. Vi publicerar gudstjänster på YouTube varje vecka. Du kan också fira gudstjänst via videokonferens. För information om kollekt och kollektändamål - klicka in på sidan och scrolla ner. Välkommen att fira digital gudstjänst!