Foto: Lina Beutler /Ikon

Ungdomskörer

Här hittar du information om de ungdomskörer som finns i Svenska kyrkan Jönköping.

Soul Children och After school/Soul kids

Soul Children är mer än en kör. Soul Children är en körrörelse som riktar sig till "tweens" mellan 10-16 år. Repertoaren är bred och består bland annat av gospel, pop och soul. Körerna har ofta rörelser och koreografi till sina låtar.

Sofia ungdomskör

Blandad tre till fyrstämmig kör för ungdomar i åldrarna 13-25 år som sjunger i Sofiakyrkans gudstjänster och konserter. Kören sjunger allt från Gospel till traditionell kyrkomusik.

Kören Vox

Vox är för dig som går i gymnasiet och vill satsa lite extra på sången. Kören är en fortsättningskör efter barnkören Nova och består av åtta medlemmar.

Kören VIVA

Viva är en blandad kör för dig från gymnasiet och uppåt. Repertoaren är blandad med både modern popmusik och mer traditionella sånger.

Ungdomskören Vox

Kören Vox är kören för dig mellan 12 och upp till cirka 20 år som tycker om att sjunga och vill utveckla din röst! Kören har en blandad repertoar från olika musikstilar, oftast tvåstämmigt.

Ekhagskyrkans ungdomskör

En kör för ungdomar från 12 år. Vi sjunger sånger från olika musikstilar och medverkar flera gånger per termin vid musikgudstjänster och gudstjänster.