Järstorps kapell

Ett ljust och vackert sommaröppet kapell med anor från 1914. I röd sandsten, med sluttande tak. Rektangulärt med absid i öst och port i väst.

Järstorps kapell är öppet under sommarmånaderna 15 maj-15 aug klockan 10.00-18.00 för medititation . Det är även öppet vid Allhelgona och enstaka gudstjänster förekommer. Kapellet saknar el och här finns plats för ca 20 personer.

Tillgänglighet
Gången till kapellet är av grus. Parkering på landsvägen utanför kyrkogården. Toalett saknas.

Hitta till Järstorps kapell
Järstorp, 555 94 Jönköping

Vy över åkrarna vid Järstorp inifrån kapellet.