Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Svenska kyrkan Jönköpings hyresrätter

Svenska kyrkan Jönköping har hyreslägenheter i centrala Jönköping. I dagsläget är ingen lägenhet ledig men möjlighet att anmäla intresse (kölista) finns till en årskostnad av 200 kronor.

Svenska kyrkan Jönköping har sju hyreslägenheter i centrala Jönköping: Klockaregården, Östra Storgatan, finns fyra ettor med kök på ca 40 kvm och en lägenhet med 3 rum och kök på 90 kvm.

I Ulfsparregården på Östra Storgatan finns en lägenhet med fyra rum och kök på 101 kvm och en sjurummare med kök på 178 kvm.

Svenska kyrkan Jönköpings medlemmar har förtur till lägenheterna, men kön är för alla.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse till en årskostnad av 200 kr.

Jag är intresserad av: