Jönköpings församling

Gravskötsel

Om man inte hinner, kan eller orkar ta hand om graven själv – låt oss hjälpa till. Vi erbjuder olika typer av skötselavtal, allt från sommarblomsplantering till tvättning av gravsten och flerårsskötsel.

Som gravrättsinnehavare har du ansvaret för att hålla gravplatsen i ett ordnat och värdigt skick. Ofta finns viljan att ta hand om sina anhörigas grav, men tiden eller orken kanske inte räcker till. Då kan vi hjälpa dig genom våra olika skötselalternativ beroende på hur mycket hjälp du behöver.

Vi har mångårig erfarenhet av att vårda och sköta gravplatser. Vi har duktiga medarbetare som dagligen arbetar med gravskötsel och kyrkogårdens gröna miljö – Allt för att omgivningen ska bli så trivsam som möjligt för dig!

beställa gravskötsel

Du som är intresserad av att veta mer eller beställa gravskötsel ring oss på telefon 036-30 35 00