Foto: Tommy Hvitfeldt

Det händer i Dalvikskyrkan

Varje vecka sker här verksamhet för alla åldrar. Hoppas du hittar något som passar dig!

Äntligen! Dalvikskyrkan nyinvigd efter branden - välkommen hit!

Den 11 september invigdes Dalvikskyrkan igen efter branden 2020. Välkommen till kyrkan som nu är öppen för gudstjänster och aktiviteter.

Fira gudstjänst på Dalvik

Välkommen till gudstjänsterna och samlingar i kyrkan. Vi bjuder också in till gudstjänst på Stattutgatans äldreboende.

Ett barn sträcker upp händerna mot himlen. Solen lyser igenom fingrarna.

Är du nyfiken på kristen tro?

Välkommen till Dalvikskyrkan och en samtalsgrupp - för dig som vill få grunderna i kristen tro. Start den 31 januari - anmäl dig nu!

Kyrkans öppna förskola på Dalvik

Kyrkans öppna förskola är en mysig stund för de mindre barnen 0-6 år, tillsammans med vuxen. Obs! Pausad under vårterminen 2023.

Barnkörerna Lillkompis och Storkompis i Dalvikskyrkan

Lillkompis och Storkompis är våra kör och aktivitetsgrupper för barn i åldrarna 4-12 år. Sjung i kör och/eller pyssla.

Dalvikskyrkans kör

Dalvikskyrkans kör är en blandad kör för vuxna. Repertoaren består av olika genrer av kyrkomusik – allt från visor, jazz och egenskriven musik till klassisk kyrkomusik.

Närbild på ett barn som sitter och färglägger i en målarbok med jultema.

Söndagsskola i Dalvikskyrkan

Välkommen på söndagsskola klockan 10 alla söndagar - grupper för olika åldrar.

Scouterna

Friluftsliv för barn och ungdomar från årskurs 2.Vi lär oss slå knopar, lär oss om eld, om Gud och annat en scout behöver i livet. Måndagar klockan 18:30-19:45 i Dalvikskyrkan.