Det händer i Sofiagården

I Sofiagården ett stenkast från Sofiakyrkan är det fullt av liv och rörelse. En mötesplats för alla åldrar. Välkommen du också!

Sofia kyrkokör

En blandad fyrstämmig kör som sjunger i Sofiakyrkans gudstjänster och konserter.

Sofia motettkör

Sofia motettkör är en blandad vuxenkör för dig som i huvudsak vill sjunga den klassiska sakrala repertoaren och som har god notläsningsförmåga och körvana.

Sofia ungdomskör

Blandad tre till fyrstämmig kör för ungdomar i åldrarna 13-25 år som sjunger i Sofiakyrkans gudstjänster och konserter. Kören sjunger allt från Gospel till traditionell kyrkomusik.

Kören Vega

Kör för barn som går i förskoleklass upp till andra klass med mycket fokus på rytmik vilket innebär att barnen utvecklar gehör, taktkänsla, rytmkänsla, koordination, improvisation, dans genom att sjunga, klappa och gå, spela musikinstrument, dansa, härma med mera.

Sofia gosskör

Gosskören är kören för killar i åldern 8-12 år. Att på ett roligt och utmanade sätt utveckla sin röst och lära sig grunderna i körsång. Vi lär oss körsången från grunden och sjunger upp i Sofiakyrkans gudstjänster och konserter.