Jönköpings församling Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Jönköpings församling

Klagomål inom Svenska kyrkans förskolor

Vi vill att vår förskoleverksamhet ska vara så bra som möjligt för alla som finns där. Därför är det viktigt att vi får information om brister så att vi på bästa sätt kan förbättra verksamheten.

Om du har klagomål på verksamhet på våra förskolor ber vi dig fylla i formuläret nedan.

Formuläret skickas direkt till förskolechefen som är ansvarig för att ärendet utreds tillsammans med personal och styrelse. Du har möjlighet att vara anonym men då sker ingen återkoppling på ditt klagomål. Ärendet registreras hos kyrkorådet via förskolechefen.

Det finns även möjlighet att lämna ditt klagomål till ytterst ansvarig chef:
kyrkoherde Ann Aldén eller tfn 036-30 35 49.