Lediga jobb

Vill du bidra till Jönköping församlings arbete med att skapa synliga, attraktiva och öppna mötesplatser där var och en som bor eller vistas här kan möta sig själv, möta andra och möta Gud? Här publicerar vi annonser för lediga tjänster.

Vi är en brokig skara medarbetare med olika bakgrunder och intressen. Att arbeta i vår organisation innebär ofta arbete med människor på många olika sätt och att arbeta för något man tror på. En del brinner för att möta människor i utsatthet eller trimma perfekta gräskanter på kyrkogården, andra för att skapa predikan. Här kan du läsa mer och hitta våra lediga tjänster.

Titta gärna även på filmen om Björn, vår kyrkvaktmästare här nedanför.

Lediga tjänster i Jönköpings församling