Jönköpings församling Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Jönköpings församling

Lediga jobb

Vill du bidra till Svenska kyrkan Jönköpings arbete med att skapa synliga, attraktiva och öppna mötesplatser där var och en som bor eller vistas här kan möta sig själv, möta andra och möta Gud? Här publicerar vi annonser för lediga tjänster.

Vi är en brokig skara medarbetare med olika bakgrunder och intressen. Att arbeta i vår organisation innebär ofta arbete med människor på många olika sätt och att arbeta för något man tror på. En del brinner för att möta människor i utsatthet eller trimma perfekta gräskanter på kyrkogården, andra för att skapa predikan. Här kan du läsa mer och hitta våra lediga tjänster.

Lediga tjänster i Svenska kyrkan Jönköping