Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Växthuset

Är du sjukskriven, arbetslös och känner att kraften tagit slut? Varje termin erbjuder vi ett stödjande friskvårdsprogram i samverkan med vården och socialtjänsten.

Växthuset är ett friskvårdsprogram för dig som lider av stressrelaterad ohälsa och utmattning. Här får du känna gemenskap med andra i en liknande livssituation.

Vi inbjuder till promenader, temasamtal  samt avslappning och närvaroträning för att bättre kunna hantera inre stress. Genom Växthuset får du vara en del av en mindre grupp och dela erfarenheter, inspireras och utmanas i syftet att hitta en bra balans i livet.

Under perioden träffas vi tisdagar och torsdagar varje vecka. Varje träff är fyra timmar och leds av erfarna grupprocessledare.

Du kan söka till Växthuset som privatperson, genom handläggare eller remiss från vårdenhet.

Kontaktperson för Växthuset

Mattias Nystrand

Mattias Nystrand

Svenska kyrkan Jönköping

Diakon, Sofiagården

Här får jag vara Karoline utan varken titlar eller förpliktelser och det är så skönt. Vi kommer inte dit för att älta det som varit, utan får fokusera på det som är friskt mitt i det som nu är vårt liv. Vi vet att alla har varit med om samma saker på olika sätt. Vi möts där, på riktigt.

Karoline Lundén