Händer i Österängskyrkan

Under 60-talet var barn och ungdomsarbetet en naturlig och central del i Österängskyrkan. I takt med att barnfamiljerna flyttat till andra områden med större lägenheter eller till hus, har kyrkans inriktning förändrats. Idag är vi stolta över att vara en viktig plats där olika kulturer möts.

Fredagscafé

Konsert med folkmusik

Le Trio Baghdad gör folkmusik och psalmer från mellanöstern. Ny skiva kommer snart ut. Nenos Yousef på oud, Rimon Yousef på violin och Sahar George på piano.

ÖSTERÄNGSKYRKAN - SÖNDAG 18 MARS, KL 18.

Fredagscafé

Varierad underhållning med olika teman för varje gång. Kom och dela gemenskapen och ta en fika. Fredagar kl 14.30 - 16.00.