Person håller rött tyghjärta i sina händer
Foto: Shutterstock

Södra Vings pastorat

Välkomna till Södra Vings pastorat. På den här webbplatsen kan du hämta uppgifter om våra kyrkor, läsa om våra olika verksamheter och vilka som arbetar här. Du kan också få reda på hur du når oss och anmäler dig till olika evenemang. Kanske hittar du något som du blir intresserad av och vill delta i. Ring eller skriv om det är något du saknar på sidan. Är det något på sidan som tilltalar dig får du gärna skriva eller ringa och berätta det också.

Barn med grön spade och solhatt.

Tillsvidare är Barn- och Ungdomsverksamheten inställd på grund av pandemin. Vi kommer att meddela via hemsidan och predikoturer när verksamheten kommer att sätta igång. Var rädda om Er och håll avstånd.

Under våren kommer vi att ha vardagsgudstjänster med Bengt och Gullan Merhamre. Nedan finner ni datum och vilken kyrka. Välkomna!

Här kan ni titta på inspelade andakter från Södra Vings pastorat.

Inspelade andakter.

Här kan ni titta på inspelade andakter från Södra Vings pastorat.

Helgmålsböner kommer att livesändas på Facebook. Den 16/1 i Södra Vings kyrka  och Murums kyrka 6/2. Daniel Darelli kommer att hålla i helgmålsbönerna.  Var rädda om er och varandra.

Helgmålsbön kl.18.00 16/1 och 6/2.

Helgmålsböner kommer att livesändas på Facebook. Den 16/1 i Södra Vings kyrka och Murums kyrka 6/2. Daniel Darelli kommer att hålla i helgmålsbönerna. Var rädda om er och varandra.

Tillsvidare så ställer vi in all barnverksamhet, vuxenverksamhet  förutom gudstjänster och kyrkliga handlingar. Svenska kyrkan anpassar sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer. Vi kommer att lägga ut information på vår hemsida och i predikoturer vad som gäller. Var rädda om Er och varandra. Håll avstånd.

Coronainformation

Tillsvidare så ställer vi in all barnverksamhet, vuxenverksamhet förutom gudstjänster och kyrkliga handlingar. Svenska kyrkan anpassar sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer. Vi kommer att lägga ut information på vår hemsida och i predikoturer vad som gäller. Var rädda om Er och varandra. Håll avstånd.

I med folkhälsomyndigheternas råd så ställer vi in musikcaféet tillsvidare. Vi återkommer i januari för vidare besked från folkhälsomyndigheten. Var rädda om varandra och håll avstånd.

Musikcafé med andakt är inställt tillsvidare. Vi återkommer när vi kommer att sätta igång.

Efter ett enhetligt beslut har Carolina Davidson valts till kyrkoherde i Ulricehamns nya pastorat. År 2022 bildas det nya pastoratet och är en sammanslagning av Ulricehamns pastorat, Redvägs församling och Södra Vings pastorat.

Hon blir kyrkoherde för Ulricehamns nya pastorat 2022