Södra Vings pastorat Besöksadress: Kyrkans Hus, Boråsvägen 5, 52374 HÖKERUM Postadress: S Vings pastorsexp, Boråsvägen 5, 52374 HÖKERUM Telefon: +46(321)531140 E-post till Södra Vings pastorat

Södra Vings pastorat

Välkomna till Södra Vings pastorat. På den här webbplatsen kan du hämta uppgifter om våra kyrkor, läsa om våra olika verksamheter och vilka som arbetar här. Du kan också få reda på hur du når oss och anmäler dig till olika evenemang. Kanske hittar du något som du blir intresserad av och vill delta i. Ring eller skriv om det är något du saknar på sidan. Är det något på sidan som tilltalar dig får du gärna skriva eller ringa och berätta det också.