Ge ett bidrag

Ge ett bidrag

Vill du bidra med pengar till programmet med de föräldralösa barnen kan du göra det via EFS Brunnsnäskyrkans pluskonto: 11 76 88 – 2. Kontot används enbart till Voiprojektets verksamhet och pengarna går oavkortat till verksamheten i Voi. Det går även bra att swisha in ditt bidrag till 123 282 58 18

Du kan också bli personlig fadder för ett av de föräldralösa barnen. Läs mer under ”Bli fadder”.

När du pantar dina tomburkar och flaskor på ICA Supermarket Tornet i Ulricehamn kan du skänka panten till Voi-projektet. Läs mer under ”Skänk din pant”.

Skänk din pant

Sedan början av 2010 sitter en väldigt fin pantkvittobehållare på ICA Tornet i Ulricehamn, nära inlämningen av returburkar och flaskor. Tanken är att så många som möjligt ska lägga sina pantkvitton i behållaren.

Varje vecka töms pantkvittosamlaren på kvitton och de löses in för pengarna som går till arbetet i Voi. Det blir en ansenlig summa varje vecka, ca. 500 kronor i genomsnitt!

Alltså: Panta era burkar och flaskor på ICA Tornet och hjälp föräldralösa barn i Voi. Pengarna går oavkortat till projektet.

Samlaren är robust och jättefin – och pryder sin plats. Stort TACK till Kennet Johansson som gjort den, och Stefan Törnblad på ICA som kom med idén och som låter oss ha pantkvittosamlaren där.