Öppen församlingsgård

Helgfria vardagar 9.30-12.00 i Församlingsgården, Ulricehamn

Öppen församlingsgård har öppet varje helgfri förmiddag. Välkommen till en stunds gemenskap och samvaro där du själv får vara med och forma dagen.

Här finns enkelt fika för den som önskar. Under veckans olika dagar erbjuds också programpunkter, se nedan. Under våren brukar det göras en utflykt.

Det finns också möjlighet att låna dusch och tvättmaskin, få en matkasse, samt beroende på tillgänglighet få kläder från vårt klädförråd.

Bibel- och bönestund

Måndag, tisdag, torsdag, fredag 10:30-10:50.
(Onsdagar är det middagsbön i samband med onsdagslunchen.)

Psalmsång

Varje fredag sjunger vi några psalmer, oftast till gitarrkomp.

Drama

En form av studiecirkel. Målsättningen är att stärka självförtroendet, kunna uttrycka känslor och ha en trevlig stund med gemenskap.

Målarcirkel

Måla i akryl måndagar 10:00–12:00.

Matlagningskurs

Vad har skafferiet att erbjuda idag? Deltagarna lagar billig husmanskost för det lilla hushållet av det som brukar finnas hemma i skafferiet.
En form av studiecirkel som ordnas när intresserade och ledare finns.

Ansvarig ledare

Erika Erlén