Mötesplatser i Ulricehamn

Prat- och stickcafé, Onsdagslunchen, Våffelkafé

Stickcafé

Onsdagar 9.00-12.00 i Församlingsgården.
Vi pratar, stickar, löser korsord och fikar tillsammans.

Onsdagslunchen

Varje onsdag serveras en god lunch i Församlingsgården. Ett stort och glatt matlagningskunnigt gäng förbereder och tillagar en välsmakande mat. Lunchen börjar med middagsbön kl. 11.45 och sedan serveras mat, kaffe och kaka. På matbordet finns även sallad/grönsaker och bröd.

Några gånger per termin dyker någon gäst av något slag upp. Det kan vara personalens spontankör, barnen på Änglagårdens förskola, någon som läser en dikt, någon musiker eller solist. Den som kommer får se.

En gång i månaden är det lunchmusik i Ulricehamns kyrka istället för middagsbön. Lyssna till härliga toner från kyrkorgel och flygel varvat med bibelläsning.

Våffelkafé

Brunnsnäskyrkan, andra tisdagen i månaden 15.00-17.00.
I Brunnsnäskyrkans nedre våning bjuds det till gemenskap runt kaffeborden till doften av nybakade våfflor.
Programansvariga: Medlemmar i Brunnsnäskyrkan.