Kontakt

Åkerbo församling Besöksadress: Svaltingvägen 1, 58564 Linghem Telefon: +46(13)236650 E-post till Åkerbo församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Åkerbo församling

Söder om Roxen breder sig bördiga åkrar, hagar och skogar ut. Här, i östra delen av Linköpings kommun ligger Åkerbo - en församling med både landsbygd och snabbt växande tätorter som Linghem och Ekängen. Drygt 15 000 människor bor i församlingen. Varje dag kommer hundratals hit för att arbeta, gå i skola eller i andra ärenden. Gud var med oss alla!

Nu är vi igång igen!  Vecka 35 började våra verksamheter...  barntimmar pilgrimsvandringar, babysång och sopplunch är några exempel på aktiviteter du kan delta i.

Babysång, bakgrupp, BEAT...

Nu är vi igång igen! Vecka 35 började våra verksamheter... barntimmar pilgrimsvandringar, babysång och sopplunch är några exempel på aktiviteter du kan delta i.

Har ditt barn särskilda behov?

Behöver du en mötesplats för familjer med liknande erfarenheter?

Finns det plats för våra barn?

Har ditt barn särskilda behov? Behöver du en mötesplats för familjer med liknande erfarenheter?

Musikgudstjänster, konserter, psalmsång... Här kan du lyssna på ett smakprov på musiken som fyllt våra kyrkor i vår och sommar.

Vårens och sommarens musik

Hur styrs Åkerbo församling? Hur kan jag påverka? Var hittar jag protokoll från kyrkorådsmöten? Hur gör jag för att gå med i Svenska kyrkan?

Det här är Åkerbo

"Änglarna" är temat för kommande söndag. Det största själssteget tar vi ofta när vi står inför det omöjliga. Ett steg som gör något hisnande med oss. Det tar oss bortom ord och förklaringar. Läs Fredrik Beverhjelms  Tankar inför helgen Att leva är att utmanas - 2 oktober

Tankar inför helgen

"Änglarna" är temat för kommande söndag. Det största själssteget tar vi ofta när vi står inför det omöjliga. Ett steg som gör något hisnande med oss. Det tar oss bortom ord och förklaringar. Läs Fredrik Beverhjelms Tankar inför helgen Att leva är att utmanas - 2 oktober

2017 högtidlighåller Svenska kyrkan, tillsammans med lutheranska kyrkor världen över, att det är femhundra år sedan reformationen startade.

Vem var Martin Luther?

Tisdagen 16 augusti delades höstnumret av Församlingsguiden ut.  Läs om vårt miljöarbete och om höstens verksamheter och gudstjänster.

Läs senaste numret av Församlingsguiden

Tisdagen 16 augusti delades höstnumret av Församlingsguiden ut. Läs om vårt miljöarbete och om höstens verksamheter och gudstjänster.

I höst, med början 6 oktober, fortsätter temakvällarna "Trolig torsdag".

Trolig torsdag fortsätter i höst

I höst, med början 6 oktober, fortsätter temakvällarna "Trolig torsdag".

Församlingen stödjer Missing People Östergötland, som hjälper polis och anhöriga att spåra försvunna personer genom skallgångskedjor.

Pengarna går bland annat till material för patruller, akutgrupper, specialsök (t ex undervattensrobotar för räddningsoperationer i marina miljöer) och utbildningar.

Vill ditt företag vara med och stödja? Maila ostergotland@missingpeople.se

Besöks- och postadress:
Svaltingvägen 1