Åkerbo församling

Söder om Roxen sträcker sig bördiga åkrar, hagar och skogar. Här, i östra delen av Linköpings kommun ligger Åkerbo, en församling med landsbygd och snabbt växande tätorter som Ekängen, Linghem och Tallboda. Drygt 15 000 människor bor i församlingen. Varje dag kommer hundratals hit för att arbeta, gå i skola eller i andra ärenden. Gud var med oss alla!

I samband med julkampanjen "En flicka är född" samlades 39,4 miljoner kronor in till Svenska kyrkans internationella arbete. Tack!

Tack för ert stöd!

Känner du dig frusen? Värm sinnet med några smakprov på den musik som fyllt våra kyrkor.

Låt musiken flöda!

Åkerbo församling

Telefon:
Öppettider:
Måndag till torsdag 10-12 och 13-15, fredagar 10-12.
Besöks- och postadress:
Svaltingvägen 1, 585 64  Linghem