Ung i Åkerbo

Kom och var dig själv. Här finns plats för dig. Alla behöver ett ställe där man kan ta av sig sin mask och bara vara. Här finns möjlighet att prata om allt mellan himmel och jord. Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga, du kan fråga om vad du vill.

Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet.

1 Tim 4:12

Tweenies - klicka här för anmälan

Scoutgården Linghem, torsdagar 15.00-17.00. Grupp för Tweenies som går i åk 4-7. Vi pysslar, sjunger, har andakt, bakar, spelar spel, leker. Vi gör ett schema tillsammans första gången. Smörgås och saft samt material - 50 kr/ termin. Start 1 februari.

Ung i kyrkan

Ung i kyrkan är en grupp för dig som är konfirmerad och inte vill att det roliga ska ta slut. Vi fördjupar oss, pysslar, leker, diskuterar, gör drama, planerar ungdomsaktiviteter och har andakt. Träffas onsdagar jämna veckor samt har övernattningar och läger. Vi äter till självkostnadspris. Anmäl på hemsidan eller kom och prova på. Linghems församlingsgård, onsdagar 18.00-20.30.

Unga Ledare

Fördjupning efter avslutad konfirmation. Enklare ledaruppdrag samt möjlighet till treårig ledarutbildning som arrangeras av Linköpings stift. Anmäl dig här.

Vill du bli konfirmand?

Läs mer om att konfirmeras i Linghem, Ekängen eller Tallboda.